office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Petreceri majorat

Majoratul este unul din cele mai importante evenimente din viata unui tanar.

Petrecerea de majorat va trebui sa ramana o amintire placuta si de aceea este important unde si cum alegeti sa o organizati. Inainte de a va organiza evenimentul va trebui sa va ganditi cu cine vreti sa petreceti si cati invitati doriti sa aveti. Puteti sa invitati rude apropiate, prieteni si colegi, si toate cunostintele care stiu sa se distreze.

Orice idee si tema ati avea nu uitati sa ne-o comunicati pentru a decora locatia in asa fel incat sa fiti introdusi in atmosfera pe care o doriti. Cu cateva elemente de decor locatia va fi gata sa intampine invitatii asa cum se cuvine.

La pregatirea petrecerii de majorat sunteti in cautare de muzica originala care sa multumeasca toti invitatii? Aceasta ar trebui sa fie intr-adevar pe placul tuturor si ar fi indicat ca inainte de a organiza petrecerea sa cereti parerea invitatilor pentru ca toti sa fie multumiti.

Ideal este sa aveti pe cineva care sa puna muzica. La Club HAOS, DJ-ul si MC-ul sunt By Default !!!

Fie ca va ganditi de la inceput la o tema pentru majorat si le propuneti asta prietenilor care trebuie sa vina pregatiti de petrecere, fie pregatiti si aveti la indemana obiecte de recuzita sau lasati ideile sa se dezvolte spontan, noi va asteptam sa petrecem majoratul impreuna.

Pentru ca majoratul este un eveniment special, poate mai complex decat o aniversare clasica si pentru ca sunt mai multe detalii de discutat astfel incat sa aveti o petrecere reusita, va invitam in locatia noastra pentru a va face o oferta personalizata!