office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Serbare Craciun

Serbare Craciun

Va oferim un program complet pentru serbarea de Craciun a copiilor indiferent daca are loc la gradinita, la scoala, sau in spatiul  nostru pentru petreceri. Cei mici vor avea parte de distractie, jocuri, spectacole cu personaje tematice, interpretate cu mult profesionalism. La serbare vine si Mos Craciun cu surprize si cadouri.

Pentru o serbare de Craciun reusita aveti nevoie de momente pline de magie care sa ii duca pe cei mici spre lumi de poveste unde personajele de basm prind viata. La aceasta poveste de Craciun participa toti invitatii iar spectacolele sunt diverse insa la fel de intense si de captivante.

Serbare Craciun – petreceri tematice cu Mos Craciun

Se stie ca de Craciun, spiridusii au pregatiti sacii lui Mos Craciun cu multe daruri si surprize iar copiii il asteapta cu sufletul la gura motiv pentru care nu ar trebui sa uitati de el.

La noi personajele de iarna prind viata la serbarea de Craciun. Puteti avea fulgi de nea, craciunite, reni, spiridusi si spiriduse si toti sunt pregatiti de distractie. Personajele vor organiza jocuri tematice cu copii si jocuri interactive, modeleaza figurine din baloane iar cei mici vor fi pictati pe fata cu modelele preferate petru a prinde puteri de super eroi.

Celor mici le place sa incerce lucruri noi si sa faca singuri accesorii pentru bradul de Craciun si puteti incerca si abordarea unui atelier de creatie in apopierea sarbatorilor unde copiii sa faca propriile decoratiuni.

Clubul Dumbolino este un spatiu foarte primitor si cald. Il aducem pe Mos Craciun chiar la serbare si puteti completa atmosfera de sarbatoare cu baloane tematice si decoratiuni specifice.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *