office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Petreceri pentru copii la locul de joaca

Petreceri pentru copii la locul de joaca

In cazul in care va decideti sa alegeti un loc de joaca amenajat special veti avea mai putina bataie de cap pentru ca in general cei din spatiul de joaca se ocupa de tot ceea ce inseamna decor si meniu si pentru asemenea petreceri e nevoie de un numar minim de copii tinand cont de regulile fiecarui loc de joaca.

In general pentru a inchiria un loc de joaca se va percepe o taxa pe copil si durata petrecerii este de 2-3 ore.

Avantajele unui loc de joaca sunt faptul ca petrecerea va avea loc intr-un cadru cat mai sigur si ca nu trebuie sa va ocupati de amenajare ori de meniu, sunt si spatii pentru copii si parinti care sunt supravegheaza toti timpul de angajati. PERSONALL DUMBOLINO NU ISI ASUMA SUPRAVEGHEREA INDIVIDUALA A COPIILOR. ACEASTA ESTE RESPONSABILITATEA PARINTILOR.

Daca organizati petrecerea la un loc de joaca o puteti personaliza exact asa cum doriti iar timpul in care se va desfasura petrecerea este ideal pentru ca micutii sa nu plece obositi dar sa aiba si timp sa se distreze.

Puteti de asemenea sa organizati petrecerea si la gradinita. Avantajele vor fi pretul putin mai mic si faptul ca sunt prezenti si colegii dar si doamnele educatoare care ii supravegheaza. Dezavantajul este ca spatiul, timpul si posibilitatile sunt destul de limitate. Copii nu pot sa se bucure de face painting pentru ca in general raman sa doarma acolo si personalul nu este foarte fericit sa curete in urma copiilor.

Indiferent unde va hotarati sa organizati petrecerea pentru copil este indicat sa aveti unui ori mai multi animatori tinand cont de numarul de copii. Acestia se joaca si fac tot felul de concursuri si astfel copiii nu au cum sa se plictiseasca. Pentru copii de 7 ani puteti alege un super erou si pentru cei mai mari de 8 ani puteti sa alegeti pirati. In general animatorii stiu ce program sa aiba in functie de fiecare petrecere si de aceea veti fi intrebati la telefon toate detaliile in ceea ce priveste varsta, locatia si alte elemente necesare pentru a se incadra in tema petrecerii si pentru a putea umple tot timpul alocat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *