office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Petreceri copii 10 ani Bucuresti

Petreceri copii 10 ani Bucuresti

Organizarea petrecerii de ziua copilului nu ar trebui sa fie o povara si nici sa va ocupe foarte mult timp liber. Pentru a evita sa va incurcati in detalii inutile si sa pierdeti timp unde nu trebuie luati aminte la urmatoarele sfaturi si veti organiza rapid si usor cel mai frumos eveniment din an pentru copilul vostru.

Alegerea spatiului pentru petrecerea de ziua copilului ar trebui sa tina cont in primul rand de numarul de invitati pe care ii aveti pe lista. In cazul in care veti avea o petrecere restransa, atunci casa poate sa fie un spatiu suficient de mare pentru a avea o petrecere reusita. Daca numarul copiilor este mare atunci ar fi bine sa gasiti un spatiu in care micutii sa aiba loc sa se joace.

Petreceri copii 10 ani Bucuresti

Ora la care incepe petrecerea este foarte importanta. Puteti fi tentati sa stabiliti inceperea destul de tarziu seara, insa trebuie sa tineti cont ca este vorba despre o petrecere pentru copii si ca evenimentul ar trebui sa inceapa la o ora rezonabila.

Atunci cand alegeti ora pentru inceperea petrecerii va recomandam sa evitati momntele zilei in care copiii iau masa ori dorm. Cele mai bune sunt orele de dupa amiaza, dupa ce copilul mananca si isi face siesta. Dupa amiaza majoritatea copiilor au program de joaca si pot integra cu usurinta petrecerea in acest program.

Trebuie sa gasiti si meniul potrivit pentru petrecere. Este important sa stiti daca sunt copii care au intolerante ori alergii la mancare. Optati pentru un bufet suedez cu gustari simple si sanatoase si aveti grija sa serviti gustarile cat mai creativ, in acord cu tema petrecerii. Tortul va trebui sa respecte tema petrecerii.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *