office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Petrecere copii 10 ani

Petrecere copii 10 ani

In acest articol va oferim cateva idei distractive pentru petrecerea copilului, care se potrivesc foarte bine pentru copii de 10 ani.

Secretul unei petreceri reusite de ziua copilului consta in modul in care reusiti sa distrati copii pe care ii invitati si in numarul de jocuri sau de activitati pe care le aveti in maneca. Atmosfera este si cea care face diferenta intre petrecerile reusite si cele ratate. Dincolo de tematica petrecerii, de meniu, de muzica si de cadouri sunt si cateva idei de activitati amuzante si distractive pe care le puteti include in programul petrecerilor de ziua copilului.

Petrecere copii 10 ani

Mima este una din cele mai populare activitati de la petrecerile cu copii. Impartiti copiii in doua echipe si invatati-i sa se joace mima. Ar trebui sa le explicati la toti ca trebuie sa mimeze pe rand un cuvant stabilit de cealata echipa. Va mima in fata propriei echipe si ceilalti membrii vor fi nevoiti sa ghiceasca ce mimeaza pe baza gesturilor si comportamentului.

Puteti organiza un concurs de dans. Muzica nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere. Puteti profita de muzica pentru a ii distra pe copii cu activitati interesante. Grupati copiii in perechi si numerotati fiecare pereche. Stabiliti un playlist pe care sa se desfasoare probele si un juriu care poate sa fie format din parinti. Puneti cateva premii in joc si stabiliti si principalele reguli pentru a evita neintelegerile ulterioare.

Scaunele muzicale, un joc care va distra in mod sigur toti copii prezenti la o petrecere. Acest joc este facut sub forma unui concurs. Selectati participantii la joc si adunati in cerc un numar de scaune care sa fie egal cu numarul de copii care participa. Scoateti scaunele din cerc.

Puneti toti copii in interiorul cercului formate de scaune si bad word iti muzica. Ori de cate ori muzica se opreste fiecare copil va trebui sa isi gaseasca repede un loc pe scaun si sa se aseze. Fiind un scaun mai putin un copil va ramane in picioare si va fi eliminat din joc. Cu fiecare copil eliminat veti mai scoate un scaun pana cand mai raman doar doi copii si un scaun. Cel care va ocupa primul scaunul va fi considerat castigator. Il puteti premia cu un joculet, o carte sau orice altceva.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *