office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Sfaturi pentru petrecerea copilului

Sfaturi pentru petrecerea copilului

Petrecerile pentru copii sunt amuzante atat pentru micuti cat si pentru parinti. Nu sunt multe lucruri mai importante decat fericirea propriului copil. Sentimentele acestea de bucurie pot sa fie umbrite de stresul organizarii unei petreceri pentru copii.

De aceea Club Haos a fost special creat pentru a elimina toate problemele ce pot sa fie cauzate de nevoia de a organiza o petrecere pentru copii.

Decoratiunile sunt foarte importante la petrecerea copiilor. De fiecare data este bine sa stabiliti din start o tema pentru petrecere indiferent ca este una discutata cu copilul sau este o tema surpriza. Nu uitati de varianta unei petreceri surpriza pentru ca cei mici vor lasa de fiecare data indicii despre tema pe care si-o doresc pentru petrecerea lor. Daca nu sunteti siguri o idee buna este aceea de a combina mai multe teme. Spre exemplu, in cazul in care va ganditi la petreceri in jurul unui soricel celebru din desene animate le puteti combina si cu o tema cowboy.

Toate combinatiile de teme va vor ajuta sa nu fiti limitati in ceea ce priveste alegerea decorului si a recuzitei. De asemenea combinarea temelor va va garanta faptul ca petrecerea va fi unica si nu va semana deloc cu a altui copil.

Este de retinut si faptul ca nu trebuie sa cheltuiti foarte mult pe decor. Lucrurile ce pot fi facute acasa in cateva minute libere sunt o alegere perfecta in special pentru faptul ca vor da petrecerii unicitatea de care are nevoie.

Pentru a fi organizat este foarte important sa aveti de la inceput un numar de activitati planificate. Ar trebui sa aveti in minte mai multe jocuri decat cele care sunt planificate. De asemenea va recomandam sa va ganditi si la activitati de relaxare pe care le puteti propune in momentul in care lucrurile devin agitate. Daca nu aveti foarte multe idei va recomandam sa va intoarceti la tema pe care ati ales-o si sa o utilizati ca si inspiratie. Nu lasati inventivitatea sa fie limitata si cautati tot timpul lucruri noi. Nu va lasati prinsi in plasa activitatilor clasice. Puteti lua personajele clasice dar le puteti da in acelasi timp o alta forma.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *