office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Serbari scolare

Serbari scolare

Vreti sa organizati serbarea de sfarsit de an scolar? Club Haos locatia ideala pentru dumneavoastra, este o adevarata firma pentu organizari petreceri pentru copii si evenimente corporate. Clowni, printese, zane, iepurasi, spiridusi, Mos Craciun si craciunite, si cele mai indragite personaje de basm va pot face serbarile sa fie cu adevarat exceptionale indiferent de perioada in care le organizati. In plus va oferim si torturi, artificii, decoratiuni cu baloane, face painting, confetti si toate accesoriile de care veti avea nevoie. Animatorii nostri profesionisti sunt gata sa organizeze concursuri interactive in decoruri personalizate pentru serbari si toate acestea va sunt oferite de noi pentru ca petrecerea pe care o organizati sa iasa din tipare.

Serbari scolare – petreceri si sebari pentru sfarsit de an si sarbatori

Daca sunteti la gradinita si vreti o serbare diferita de toate celelate pe care le-ati vazut la colegi va asteptam la noi pentru a va ajuta cu mai multe sugestii si cu organizarea. Indiferent ca este vorba despre o serbare, despre Saptamana Altfel sau pur si simplu vreti sa va jucati si altfel cu copii, puteti veni la noi si veti gasi locul ideal pentru a face orice doriti.

Va oferim locul perfect pentru a organiza serbari scolare sau petreceri de gimnaziu alaturi de toti profesorii. Veti avea un spatiu intreg numai al vostru in mod exclusiv si asta inseamna ca tot ce va mai ramane este sa dati drumul la distractie.

Creativitatea si inovarea sunt competentele cheie in evolutia personala, care ofera independenta si permit si libertatea gandirii contribuind la modelarea viitorului. Sunt motive fundamentale pentru a include creativitatea pe agenda educationale printre prioritati.

Orice manifestare artistica, si prin urmare si serbarea scolara, se creioneaza raspunzand la nevoile de exprimare ale copiilor si la asteptarile publicului, tinand cont de factori obiectivi cum ar fi timpul si spatiu de desfasurare.

Momentul prezentarii unei serbari scolare impune alegerea temei in asa fel incat persoanele implicate in organizarea si desfasurarea serbarii sa se incadreze. Spatiul chiar daca poate parea limitat ofera o deschidere totala si permite organizarea si modelarea in functie de nevoile practice si de creativitatea celor care il exploateaza.

Serbarile scolare sunt evenimente mai mult sau mai putin asteptate care evidentiaza intr-o forma estetica aptitudinile acumulate de copii pentru a dezvolta creativitatea. In procesul de invatare sunt multe momente de bucurie si satisfactie pe care le traiesc atat elevii cat si parintii si profesorii dar  cea mai mare incarcatura emotionala o au serbarile scolare si de aceea ele trebuie sa fie perfecte.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *