office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Serbare sfarsit de an

Serbare sfarsit de an

Scoala nu ar trebui sa fie doar despre teme si atentie. Este recomandat ca din cand in cand copiii sa se si joace si sa organizeze serbari. Daca sunteti profesor sau parinte si va ganditi la idei pentru petreceri cu clasa atunci ati ajuns in locul potrivit pentru ca noi organizam cele mai interesante petreceri de sfarsit de an si nu numai.

Nu este necesar ca la serbare sa faceti singuri toate decoratiunile si gustarile pentru ca in mod sigur veti gasi si elevi sau alti parinti care sa vrea sa va ajute, dar puteti sa scapati de tot de aceasta bataie de cap alegand serviciile noastre de organizari serbari si petreceri pentru copii.

Serbare sfarsit de an – petreceri pentru copii si serbari scolare

Daca decorati pentru o sarbatoare anume, toate decoratiunile trebuie sa fie in ton cu aceste sarbatori. De asemenea, decoratiunile ar trebui sa fie simple, in asa fel incat copiii sa nu fie distrasi de ele in timpul lectiilor.

In ceea ce priveste manacarea de la o serbare, ar trebui sa aveti mai mult gustari care sa poata sa fie servite fara prea mare deranj, cum ar fi prajiturelele, biscuiteii sau inghetata. Daca vreti sa evitati produsele pline de zahar puteti  lua in calcul si fructele si legumele ca si gustari pe care sa le aranjati intr-un mod care sa atraga atentia si care sa ii determine pe copii sa manance.

Daca organizati serbarea la noi, cei mici se vor simti in largul lor cu activitati specifice iar cei mari vor avea spatiul lor de relaxare.

La Club Haos, serbarea se va transforma intr-un carnaval, sau intr-un game show, cu ajutorul animatorilor nostri si desigur cu ajutorul decorului extrem de versatil. Puteti sa alegeti si jocuri populare si traditionale speciale pentru elevi si jocurile pe care le-ati mai jucat si in clasa. In mod sigur copiii vor fi incantati si se vor distra, in plus nici parintii nu se vor plictisi si vor avea un spatiu de relaxare doar pentru ei.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *