office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Petreceri de Halloween

Petreceri de Halloween

Chiar daca Halloweenul nu este o sarbatoare romaneasca, micutilor le place foarte mult. Sunt si cateva idei simple de petreceri de Halloween si pentru timpul petrecut impreuna in aceste momente.

O petrecere in costume in care copilul isi poate alege personajul si la care sa isi invita prietenii este ideala. Nu este necesar sa fie ceva sofisticat iar noi va stam la dispozitie cu locatia, decorul si animatorii.

Puteti face propriile costume. Daca nu vreti sa le cumparati le puteti face singuri acasa din lucrurile care va sunt la indemana. Cautati in cutiile cu haine vechi si veti gasi cu sigurant ceva. Putin machiaj si totul este gata.

Puteti face acasa fursecuri de sezon in diverse forme dedicate pentru sarbatori. Lasati imaginatia sa lucreze. De asemenea puteti face si obiecte decorative alaturi de copil. Adunati materiale din care copilul poate sa construiasca ceva. Puteti face un dovleac sculptat, vrajitoare, craturi inspaimantatoare, toate pot sa fie realizate de copii alaturi de parinti.

Puteti petrece noaptea de Halloween vizionand filme de familie sau jucand diverse jocuri de societate iar daca filmele nu va plac puteti sa realizati propriile povesti. Cu cat sunt mai infricosatoare cu atat este mai bine.

Organizati o vanatoare de comori. Daca organizati o astfel de vanatoare succesul petrecerii este garantat si daca aveti curte atunci vanatoarea va fi mult mai interesanta.

Puteti face si un pom de Halloween. Toti oamenii isi fac un brad de Craciun, insa cum ar fi sa impodobiti un pom de Halloween? Un bradut artificial cu decoratiuni speciale facute impreuna cu copiii si petrecerea va avea un succes garantat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *