office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Organizare petreceri

Organizare petreceri

Organizarea unei petreceri pentru copii este un lucru foarte important si de aceea toata atentia noastra este directionata pentru cele mai mici detalii pentru ca evenimentele sa fie memorabile. Echipa noastra, tanara si entuziasmata este deschisa la noile provocari si se afla la dispozitia clientilor nostri oferind si suport tehnic, idei inovatoare in domeniul orgnizarii de petreceri si animatie pentru copii. De asemenea, aducem un plus de valoare si originalitate pentru fiecare eveniment in parte. Prezenta noastra aduce un plus de culoare si de buna dispozitie pentru orice petrecere. Animatia e oferita de animatori care au experienta, care sunt joviali si plini de energe si care garanteaza distractia copiilor care sunt prezenti, prin jocuri si prin activitati originale care vor trezi curiozitatea si interesul oricarui copil indiferent de varsta.

Din experienta parintilor cu care am intrat in contact putem sa spunem ca pentru copiii peste 8 ani este mult mai greu sa mai gasim activitati si animatori care sa ii mentina captivati. Noi garantam distractia chiar si pentru copiii mai mari. In organizarea petrecerilor putem sa va fim alaturi cu animatii desfasurate in programul eveimentelor dumneavoastra ori puteti sa alegeti ca noi sa fim cei care se ocupa de toata organizarea, de spatiu, de animatie sau de copii, decoratiuni, baloane, mascote, tort si mancare, tobogran si masina de baloane, fundal pentru poze, etc.

Pentru a afla mai multe despre cei care urmeaza sa distreze copiii vom fi alaturi in organizarea celor mai reusite evenimente si va invitam sa aflati si povestea noastra si tot ceea ce trebuie sa stiti atunci cand organizati petreceri pentru copii.

Petrecerile pentru copiii se dovedesc de foarte multe ori a fi acelea care dau cele mai mari batai de cap parintilor. Sunt mai complicate chiar si decat pregatirea copilului pentru serbarile scolare unde acesta trebuie sa cante, sa se costumeze sau sa recite poezii si sa participe la scenete. Nu lasati ca acest moment sa fie umbrit de organizare pentru ca noi suntem aici pentru a va ajuta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *