office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Jocuri la petrecerea copilului

Jocuri la petrecerea copilului

Chiar daca nu are foarte multi prieteni, copilul se va bucura din plin de petrecerea de  ziua lui daca veniti cu mai multe jocuri si cu un numar minim de copii.

Mai jos va prezentam mai multe astfel de jocuri. Unul dintre ele poate fi batranul si marea. Pentru acest joc veti avea nevoie de un paravan albastru pentru a sugera marea. Puteti utiliza si un material textil. De o parte a acestui paravan stau copii si pe partea cealalta un adult. Copii primesc instrumente care vor fi unditele cu care vor pescui. Pot sa fie niste bete ascutite sau care au la capat un carlig. Fiecare copil va incepe pescuitul aruncand undita in spatele paravanului. AduItul din spatele paravanului va agata de undita cate un mic cadou sau un obiect comic.

Dansurile pe forme sunt de asemenea jocuri atractive la petreceri. Acest joc este asemanator cu cel in care puneti un numar de scaune in cerc si copii danseaza pana in momentul in care muzica se opreste. Numarul de copii este mai mare cu unul decat numarul scaunelor. Va iesi din joc copilul care a ramas fara scaun. In loc de scaune pot sa fie utilizate mai multe forme de hartie. In cazul in care ziua de nastere a copilului are ca si tema lumea acvatica de exemplu puteti sa decupati diverse forme precum pestii, scoicile sau portiuni de nisip.

Urmareste liderul. Asa cum spune si denumirea, jocul acesta are nevoie si de un lider, de preferat un aduItsi o serie de obstacole care sa fie puse in camera. Obstacolele pot sa fie cercuri, jaloane si jucarii mici sau scune mici peste care putem sari.

Regula jocului este aceea de a urmari liderul. Este recomandat sa fie un aduItpentru ca acesta va starni amuzamentul copiilor cu ajutorul comenzilor date. Jocul se termina in momentul in care tot traseul a fost parcurs.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *