office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Cum se organizeaza o petrecere in pijamale?

Cum se organizeaza o petrecere in pijamale?

Petrecerile in pijamale sunt iubite de copii dar temute de adulti si implica o responsabilitate destul de mare din partea gazdelor fata de invitati si multa distractie pentru copii. Daca va incumetati sa organizati o asemenea petrecere sunt anumite lucruri pe care va trebui sa le faceti.

In primul rand este foarte important sa va alegeti cu grija invitatii. Daca e prima data cand aveti invitati peste noapte si micutul nu este pregatit sa intretina mai multi prieteni este recomandat sa va limitati la cat mai putine persoane si sa cresteti gradual numarul invitatilor de fiecare data incercand sa aveti un numar par pentru ca jocurile in echipa sa nu genereze controverse.

Puteti face pentru cei mici un bufet suedez animat, variat si colorat. Veti alege mancaruri cat mai putin pretentioase si snacks-uri in forma de animalute, sandwich-uri mici sau un cocktail de fructe. De asemenea este bine sa va informati si in ceea ce priveste alergiile pe care le au copiii pentru a evita o vizita in miezul noptii la spital.

Stabiliti cat mai bine regulile de baza si afisati si un regulament conceput pe un ton cat mai glumet dar ferm. Pregatiti-va pentru orice situatie de criza. Copiii pot sa se confrunte cu mai multe temeri cand nu sunt acasa si de aceea puteti fi asaltati de telefoane de la parinti ingrijorati. Ar trebui sa fiti pregatiti sa ii duceti inapoi acasa atunci cand va cer asta si de asemenea ar trebui sa ii verificati din cand in cand si daca este cazul sa interveniti in jocurile lor.

Ora de culcare va trebui sa fie respectata pentru a se trezi cat mai repede dimineata. Seara poate sa se termine cu o poveste care sa ii ajute sa viseze frumos. Dupa toata distractia si emotiile copiii vor adormi fara probleme.

Plecarea ar trebui sa aiba loc la o ora rezonabila.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *