office@clubhaos.ro / 0722 211 998 / 076 094 1725/ 072 247 2957

Ce accesorii alegem pentru petreceri?

Ce accesorii alegem pentru petreceri?

Accesoriile sunt acelea care va ajuta sa creati o anumita atmosfera la o petrecere pentru copii si de aceea puteti cumpara pentru petrecerea copilului diverse lucruri care sa se potriveasca si cu tema aleasa.

Puteti cumpara tunuri pentru confetti care sunt recomandate la venirea tortului si se folosesc foarte usor de orice aduItsi imediat cum sunt desfacute camera e umple de confetti multicolore si sclipici.

Masina pentru facut baloane este ideala pentru orice varsta iar copiii adora baloanele de sapun. Functioneaza simplu: se umple cu solutie si se pune undeva la inaltime apoi bad word este.

Coifurile si sulfatorile nu sunt extraordinare pentru ca in general elasticul de la coifuri nu rezista mult si suflatorile sunt foarte galagioase. Daca nu pot lipsi atunci pot sa fie impartite cu putin timp inainte de tort.

Baloanele jumbo sunt foarte iubite de copii. Jumbo este un balon imens umplut cu tot ceea ce vrem: sclipici, baloane mici, confetti, bomboane, suflatori, etc. In general se pune undeva la inaltime si se sparg cu ceva ascutit de catre adulti. Camerele se vor umple cu tot ce punem in el si copiii urmeaza sa incerce sa prinda cat mai multe lucruri. Este ideal sa existe cel putin cate ceva pentru fiecare persoana.

Piniata trebuie umplita cu articole usoare de dimensiuni mici care sunt indragite la petreceri. Legati Piniata cu un snur de un punct cat mai inalt in mijlocul camerei. Un aduItva tine celalalt capat al coardei pentru a dirija Piniata mai sus sau mai jos. In momentul in care incepe jocul toti copiii se vor alinia in functie de inaltime. Fiecare copil va fi legat pe rand la ochi, va fi legat de cateva ori si apoi va incerca sa sparga punga folosind indicatiile asistentei. Pentru ca jocul sa fie cat mai distractiv este important sa dureze cat mai mult in asa fel incat fiecare copil sa o poata lovi macar o data. La deschidera pungii continutul sau se imprastie in camera si fiecare copil va strange articolele din interior.

Baloanele cu heliu sunt si ele importante si decoreaza frumos locatia. Ele rezista pe toata durata petrecerii daca nu sunt sparte.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de securitate *